Lifeskill Sundhedsforløb til medarbejdere

Lifeskill Sundhedsforløb formål:

 

En livsstilsændring er fundamentet for at vægttabet bliver holdbart på den lange bane. Én ting er at tabe mange kg., noget andet er at beholde vægttabet over længere perioder. Her er livsstilsændringen vigtig, ellers bliver den daglige mentale kamp for stor til at vinde.
På papiret lyder en livsstilsændring meget simpel, men det er gennemførelsen og implementeringen, som er den svære del.  I sundhedsforløbet er fokus derfor også at videregive deltagerne gode mentale værdier, samt håndgribelige grundlæggende værktøjer. Derved vil de selv i stressede og pressede situationer, på arbejdet eller hjemmefronten, kunne have grundlag for at tage gode valg, som er i tråd med en sund livsstil og et vægttab.
Statistikkerne viser, at personer med et BMI på 30 eller derover oftere rammes af en række forskellige sygdomme. Forskerne har blandt andet ret solide statistiske beviser for, at risikoen for at få hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes øges markant, hvis man har meget fedt på kroppen. Disse sygdomme kan medføre, at man dør tidligere, blandt andet fordi sygdommene kan føre til blodpropper.
Sundhedsforløbet er et tilbud udarbejdet i samarbejde med flere sundhedskonsulenter og læger. Sundhedsforløbet er skabt for at tage hånd om de medarbejdere som fx har en BMI over 30 og/eller har konstateret forhøjet kolesterol, blodtryk og blodsukker eller andre livsstilsrelaterede symptomer og smerter i bevægeapparaterne.
På sundhedsforløbet får deltagerne endvidere motivation samt holistiske langtidsholdbare redskaber til vægttab og sundere livsstil. Derved får de værktøjer til at kunne agere hensigtsmæssigt med hensyn til kost og motion. Således nedsættes risikoen for livsstilsrelaterede sygdomme nu og her og endda resten af livet.

 

Livsstilsrelaterede sygdomme er:
 • Koronar hjertesygdom – blodprop i hjertet og hjertekrampe
 • Slagtilfælde (apopleksi)
 • Apopleksi – blodprop eller blødning i hjernen – højt blodtryk
 • Type 2-diabetes
 • KOL
 • Knogleskørhed
 • Smerter – knæ – ankel – skuldre
 • Overvægt og følger heraf
 
Medarbejderne bliver i arbejdet/produktionen under hele forløbet. Derved lider virksomheden ikke under for evt. produktionstab ved medarbejderens deltagelse i det udvidede helbredstjek.
Under forløbet bruges en lukket digital platform via Facebook samt mulighed for direkte kontakt til sundhedskonsulenten under hele forløbet.

 

En af de tidl. deltager fra sundhedsforløbet – har nu opnået et vægttab på over 30 kilo!

 

 

Udtalelser fra tidl. deltagere på sundhedsforløbet:

”Sundhedstjek og udvidet helbredstjek ved Peter Jørgensen. Er der noget der skal rettes op på efter en sundhedstjek, har Peter nogle gode input i hans værktøjskasse, så får man en god samtale med ham om hvad man kan gøre . For det sætte gang i en hvad man kan gøre selv, for mig var det vægt tab der skulle til . Man får en god dialog med ham om det hele. Kan anbefales”

 • Mads – Procesoperatør

 

”Mine bedste anbefalinger til Peter og Lifeskill Da jeg arbejder på skiftehold skal jeg gennem mit job tilbydes sundhedstjek. Min arbejdsplads har valgt et samarbejde med Lifeskill, hvilket jeg har været yderst tilfreds med.”

 • Heidi – Laborant

 

“Jeg kan varmt anbefale Lifeskill, da jeg er blevet inspireret af Peter, til at få omlagt min livsstil med hensyn til mad og motion. Jeg har indtil nu tabt 25 kilo, og er på vej ned ad”

 • Peter – Operatør

 

”Forløbet startede og sluttede med en samtale med Peter og helbredstjek. Sammen fik vi lavet en plan ud fra de ønsker og behov jeg havde. For mig har Facebook-gruppen med gode råd til træning og kost været motiverende.”

 • Allan – Procesoperatør

 

”Vigtigst har været det fælleskab Peter fik skabt mellem os kollegaer. Vi har trænet sammen og er hver især blevet udfordret på forskellige måder. Trappetræning, ro spinning, stand up padle, vinterbadning og gåture… Selvom forløbet er afsluttet mødes vi stadig, og ofte giver oplevelserne anledning til ‘et godt grin’ når vi mødes på arbejdspladsen. Får du muligheden for at være en del af fælleskabet – så udnyt den”

 • Else – Laborant

 

“Jeg har altid gerne villet tabe mig, men jeg har altid følt, at jeg har manglet det sidste skub, i forhold til at holde et rigtigt vægttab ved lige. Så samarbejdet med Peter har været lige det jeg har manglet til at komme på rette spor. Udover at have tabt mig enormt meget, så føler jeg også at jeg har de værktøjer nu, som skal bruges til at tabe mig yderligere, men også til at holde det ved lige! Værktøjer, som jeg kan bruge kostmæssigt og træningsmæssigt, men også værktøjer til at støtte mig på det mentale plan.”

 • Peter – Maskinoperatør

 

“Hej Peter. Tak for hjælp med træningsprogram til lidt overvægtig mænd 😃 det har givet mig meget bedre ryg, ben, arme og bedst af alt er at min humør bare er blevet meget bedre. Tak 😎💪🏻 Vh Glade Peder“

 • Peder – Operatør

 

For mere information er du meget velkommen til ringe eller skrive.
Mail : Peter@lifeskill.dk
Telefon : 22321503